Free Shipping Product Brands Kico
RM60.00 RM63.00
Baby Comforter Faiber By KICO Design AQUA KITTY
Price RM60.00 RM63.00
Product SKU Baby Comforter-9CF50648
Brand KICO
Reward Points 50
Availability 1
Quantity
Description
Highlight

Comforter Saiz : 41" x 31" x 1" Inch Berat : 0.3 kg Material Kain : Cotton 100% dan Cotton baldu (lembut,sejuk dan tidak berbulu) Isi Dalam : Faiber Mempunyai Lace di bahagian tepi Faiber dicekam

Product details of Baby Comforter ( kekabu Asli) By KICO Design MATERIAL BERKUALITI: Kain cotton 100% (cotton biasa / cotton baldu). Tak panas. Lembut, sejuk dan selesa sangat untuk kulit baby dan kanak-kanak!Mempunyai Lace di bahagian tepi,Faiber yang dicekam MULTI-FUNGSI: Boleh dijadikan set tidur bayi untuk travel / kegunaan rumah, alas stroller, dan sebagainya. Bagi mommy yang direct bf baby sambil baring, pun boleh guna comforter dalam set ni SENANG & RINGKAS Nak bawa travel! Complete dengan set bantal kepala + bantal peluk kekabu super duper cute tu sekali.Tak payah bawa tilam bayi berat & besar! Di recommend set ni WAJIB ada untuk mommy yang kerap travel dengan baby JAHITAN KEMAS DAN TELITI. Pembuatan set comforter ini hasil kerja tangan tailor khas KICO yang dah berpengalaman bertahun-tahun!.Jahitan quilt kemas comforter dari tepi hingga ke tengah MUDAH DIBERSIHKAN. Biasanya barang baby ni senanglah kotor (contoh kena muntah, susu tumpah) dan kerap kena basuh.Comforter fiber boleh dibasuh, boleh masuk mesin dan CEPAT kering! Sangat menyenangkan mommy! CORAK MENARIK! Macam-macam corak yang terkini dengan warna menarik khas untuk si kecil seperti corak kartun, kereta, abstrak, dan sebagainya Jaminan Jika ada luncur warna boleh ditukar bukan disebabkan salah basuh dah salah kegunaan sabun. Jaminan 1 bulan jika ada jahitan terbuka dan akan ditukar dengan item yang baru dan bukan dirosakkan secara sengaja Sila maklumkan kepada kami secepat mungkin jika item ini telah selamat sampai. Sila cek item dalam masa 5 hari selepas penerimaan. Jika ada kerosakan, sila maklumkan kepada kami untuk urusan penukaran(sila hantarkan gambar @ video untuk bukti yang jelas). Segala penukaran akan dibuat tanpa sebarang bayaran dari pelanggan. Jaminan penukaran kami hanya sah untuk 5 hari selepas penerimaan.

Reviews (0)
view all
back
0
0 reviews
What's in the box

1 Set x Baby Comforter By KICO Kandungan : 1 x Comforter

Customer Reviews
rafidah

OK ..cream ni tak melekit dekat kulit ..dan ruampun makin hilang.

17 October 2019
Rafidah

Bagus sangat .. 2 hari dah dapat kesan ..badan pun jadi tak malas..

17 October 2019
ham
good product
17 December 2018