Free Shipping Product Brands Kico
RM255.00 RM260.00
Baby Set Bedding With Comforter ( kekabu Asli) By KICO Design AQUA KITTY (Free Bantal Karipap)
Price RM255.00 RM260.00
Product SKU SET TILAM 6PC20648
Brand KICO
Reward Points 200
Availability 1
Set
1 left
1 left
Quantity
Description
Highlight

   Ships From Malaysia            Estimated Arrival : 2-5 working days          First 0.50KG : RM 6.50


Shipping Fee
RM 6.50 by courier to Peninsular Malaysia
RM 12.00 by courier to Sabah, Labuan
RM 12.00 by courier to Sarawak
Ship To : Within Malaysia
Save More $ - Combine Shipping
Buyer is responsible for import duty / extra charge for custom clearance

Product details of

Baby Set Bedding With Comforter ( kekabu Asli) By KICO Design Baby Set Bedding With Comforter ( kekabu Asli) By KICO Design

 

Set Tilam dengan Comforter

 

MULTI-FUNGSI: Boleh dijadikan set tidur bayi untuk travel / kegunaan rumah, alas stroller, dan sebagainya. Bagi mommy yang direct bf baby sambil baring, pun boleh guna comforter dalam set ini

 

SENANG & RINGKAS Nak bawa travel! Complete dengan set bantal kepala + bantal peluk kekabu super duper cute tu sekali.Tak payah bawa tilam bayi berat & besar! Di recommend set ni WAJIB ada untuk mommy yang kerap travel dengan baby

 

MATERIAL BERKUALITI: Kain cotton 100% (cotton biasa / cotton baldu). Tak panas. Lembut, sejuk dan selesa sangat untuk kulit baby dan kanak-kanak

 

KELEBIHAN KEKABU ASLI: Bantal kepala & bantal peluk dalam set ini khas menggunakan isian kekabu asli 100% gred terbaik.Kekabu asli bersifat semulajadi, anti-hama, anti-bakteria, mudah digebukan semula, dan boleh tahan lama bertahun-tahun! Turun-temurun boleh guna set bantal ini JIMAT!! .

 

JAHITAN KEMAS DAN TELITI. Pembuatan set comforter ini hasil kerja tangan tailor khas KICO yang dah berpengalaman bertahun-tahun!.Jahitan quilt kemas comforter dari tepi hingga ke tengah. Bantal kekabu pula gebu dan selesa sangat!.

 

MUDAH DIBERSIHKAN. Biasanya barang baby ni senanglah kotor (contoh kena muntah, susu tumpah) dan kerap kena basuh. Set bantal kekabu ni sarung boleh buka & basuh dan Comforter fiber boleh dibasuh, boleh masuk mesin dan CEPAT kering! Sangat menyenangkan mommy!

 

CORAK MENARIK! Macam-macam corak yang terkini dengan warna menarik khas untuk si kecil seperti corak kartun, kereta, abstrak, dan sebagainya

JAMINAN

Jika ada luncur warna boleh ditukar bukan disebabkan salah basuh dah salah kegunaan sabun. Jaminan 1 bulan jika ada jahitan terbuka dan akan ditukar dengan item yang baru dan bukan dirosakkan secara sengaja Sila maklumkan kepada kami secepat mungkin jika item ini telah selamat sampai. Sila cek item dalam masa 5 hari selepas penerimaan. Jika ada kerosakan, sila maklumkan kepada kami untuk urusan penukaran(sila hantarkan gambar @ video untuk bukti yang jelas). Segala penukaran akan dibuat tanpa sebarang bayaran dari pelanggan. Jaminan penukaran kami hanya sah untuk 5 hari selepas penerimaan.

Reviews (0)
view all
back
0
0 reviews
What's in the box
1 Set x Baby Set Bedding With Comforter ( kekabu Asli) By KICO Design
Kandungan : 1 x Tilam kekabu berserta sarung
2 x Bantal kepala
2 x Bantal peluk
1 x Comforter Percuma 1 bantal karipap
 

INFO PRODUK : 

1. SAIZ  SET TILAM

Saiz tilam : 14 Inci(L) x 11 Inci(P) x 4 Inch (T) 

Saiz bantal kecil : 8 Inci(L) x 12 Inci(P)

Saiz Bantal Peluk : 8 Inci(L) x 20 Inci(P) 

Material sarung tilam: Kain cotton 100% . Sarung boleh di buka dan dicuci 

Isi dalam : Kekabu 

2.COMFORTER

Saiz : 41" x 31" x 1" Inch Berat : 0.3 kg 

Material Kain : Cotton 100% dan Cotton baldu (lembut,sejuk dan tidak berbulu)

Isi Dalam : Faiber 

Mempunyai Lace di bahagian tepi Faiber dicekam

Customer Reviews
rafidah

OK ..cream ni tak melekit dekat kulit ..dan ruampun makin hilang.

17 October 2019
Rafidah

Bagus sangat .. 2 hari dah dapat kesan ..badan pun jadi tak malas..

17 October 2019
ham
good product
17 December 2018